Hello You!

Anouk Goedegebuur - Copywriter - Aangeschreven Media

Hello you, mijn naam is Anouk Goedegebuur. De vrouw achter de woorden. 

Door familie en vrienden ook wel tekstkunstenaar genoemd. Zelf spreek ik liever van creatief copywriter. Met een grote voorliefde voor teksten die nét een tikkeltje anders zijn dan de rest. 

Mijn carrière startte al vroeg, toen ik als ik klein meisje besloot dat ik het schrijven in vriendenboekjes leuker vond dan een kinderwagen met een plastic pop. Ruim twintig jaar later, woon ik samen met Bisou (mijn Franse Bulldog) in de wijde omgeving van Goeree-Overflakkee. Misschien doodsaai, maar wel de plek waar ik alle ingrediënten voor mijn ultieme cocktail van (schrijf)creativiteit kan vinden. 

Maar niet voordat ik de tijd heb genomen om kennis te maken met mensen zoals jij. Mensen die niet verlegen zitten om teksten die oohs en aahs oproepen, en nog veel belangrijker: op zoek zijn naar teksten die het gewenste doel keihard raken.

Heb je teksten nodig voor je website, magazine, brochure en andere communicatie-uitingen? Of heb je bestaande teksten die niet helemaal lekker lezen?

Je kunt een tijdrovende cursus copywriting volgen (en vervolgens concluderen dat schrijven echt niet jouw ding is), veel geld uitgeven aan een groot tekstbureau of alles simpelweg laten zoals het is.

Maar wat zou je er van vinden als ik je ga helpen? Als freelance copywriter schrijf ik ‘killer copy’ voor de meest uiteenlopende media. Van professionele advertorial tot pakkende Instagram-caption. Onderscheidend, spraakmakend en converterend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *